A sikeres vállalkozások könyvelője

A Kellernél az ügyfeleinknek dolgozunk, nem az adóhatóságnak.

Már több mint 25 éve gondolkodunk partnereink fejével, segítjük őket, hogy üzleti sikereik mellett a könyvelésük is hibátlan legyen.

80

adóellenőrzés évente

700

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

IT szektor

1996-os alapításunk óta mondhatni párhuzamosan fejlődtünk a hazai IT szektorral. Több évtizedes gyakorlatunk során a magyar adózási sajátosságok szinte minden formájával találkoztunk már. Digitalizált és automatizált könyvelésünkkel nem csak naprakész, valós adatokat tudunk szolgáltatni, abban is segíthetünk, hogy az adott vállalkozásnak milyen formában érdemes működnie.

Építőipar

Több, mint 30 építőipari ügyfélnek dolgozunk, köztük társasházak, családi házak építésével, illetve generálkivitelezéssel foglalkozó cégeknek is. Folyamatosan és fennakadás nélkül igényeljük vissza számukra az Áfa összegét, amióta csak 5%-os áfakulccsal lehetőség van újépítésű ingatlanokat értékesíteni, illetve fordított Áfán végezni a generélkivitelezést.

Webáruházak

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy webshopot beindítani és fenntartani költséges, és emellett a tételszám és az árbevétel növekedése nem mindig jelenti automatikusan, hogy az eredmény is növekszik. Több, mint 25 éves működésünk  tapasztalatát modern, digitalizált munkafolyamatokkal állítjuk az Ön szolgálatába!

Nemzetközi kereskedelem

Számos partnerünk foglalkozik nemzetközi kereskedelemmel, de folyamatosan igényeljük vissza az Áfát azon gyártó ügyfeleinknek is, akik belföldön vásárolt alapanyagok felhasználásával értékesítenek az EU-n belül és kívül is.

Vendéglátóipar

Jelenleg is több, mint 51 vendéglátóhelyet könyvelünk. Partnereink számára az Áfavisszaigénylés, és a vissza nem igényelt Áfában álló jelentős profit okozza a legnagyobb kihívást, sokan tartanak egy esetleges adóhatósági ellenőrzéstől. Rendbe tesszük a könyvelését akár visszamenőlegesen is, és segítünk olyan pályára állítani a vállalkozását, ahol nem kell többé maga előtt görgetnie az Áfát.

Ne habozzon, kérje irodánk segítségét

Tételes számlaellenőrzés

Segítünk ellenőrizni, hogy a teljesítések rendben vannak-e? A  beérkező számlákat minden hónapban tételesen összevetjük a NAV-nál lejelentett számlákkal, hogy minimalizáljuk a kimaradt számlák okozta hibalehetőségeket.

Segítünk a partnerek ellenőrzésében

Hibát nem csak a könyvelt cég tevékenysége generálhat, így munkánk során a szállító, beszerző, alvállalkozó partnerek számláinak és szerződéseinek az  ellenőrzése is kiemelt helyen szerepel.

Digitális könyvelés

Irodánk mind technikailag, mind kapacitás terén felkészült, hogy a teljes könyvelést digitálisan, sőt, amilyen mértékben lehetséges, automatizáltan könyveljen, mindezt közvetlenül a partner adatbázisához kapcsolódva, a személyes jelenlétet minimalizálva.

Online is magabiztos

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk online felületek és hozzájuk kapcsolódó hirdetési platformok terén is. Minket nem rémiszt meg egy Google, vagy Facebook számla, és nem számítunk fel extra költséget devizás tranzakciók után sem.

Megbízható adózó

Azon ügyfeleink közt, akik folyamatosan igénylik vissza az Áfát, minden bevallási és befizetési kötelezettséget kiemelten kezelünk, hogy minél hamarabb elérhessék és megtartsák a megbízható adózási státuszt. Így lesz a kiutalási idő a lehető legrövidebb.

Havi rendszeres visszaigénylés

Ahol csak lehet, kerüljük a késett visszaigénylést. Ennek érdekében a  beérkező számlákat havonta tételesen összevetjük a NAV-nál lejelentett számlákkal, így minimalizáljuk a kimaradt számlák okozta hibalehetőségeket.

Komplex könyvelői szolgáltatást keres?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!