Cégeladások, felvásárlások

Cégeladás, felvásárlás átláthatóan

Felmérjük az üzleti kockázatot, segítünk az átvilágításban!

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

magyar_telekom
logo1
straumann

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

hellologo
mazelogo

700+

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

sikeres adóellenőrzés évente

Kerülje el a meglepetéseket!

A magabiztos alkupozíció kulcsa, hogy tisztában legyen az adásvétel értékével. Mi segítünk az értékmeghatározásban, átvilágításban, de üzleti tervek elkészítését is vállaljuk.

Cégek átvilágítása

Vállaljuk cégek átvilágítását adó, illetve üzleti kockázat szempontjából. Amennyiben ügyfelünk céget kívánna venni, segítünk biztos döntést hozni a felvásárolni tervezett válllalkozás teljes átvilágításával, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

Cégek jogi átvilágítása

Vállalatok jogi átvilágítása során üzleti-, és adószakértőink jogi szakemberek segítségével mérik fel a lehetséges kockázati tényezőket. Legyen tisztában az érintettek hátterével és érdekszférájával, hogy megfontolt és alapos döntéseket hozhasson.

Értékmeghatározás

Az értékmeghatározás egyaránt fontos, akár felvásárolni kíván, akár eladásra készít elő egy céget, cégcsoportot. Legyen pontosan tisztában az értékekkel és hátrányokkal, és kössön minden körülmények közt előnyös üzletet!

Adminisztrációs terhek

Adózási és átvilágítást előkészítő anyagot is segítünk összeállítani, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy könnyen átlátható formában tudja eladásra felkínálni a cégét. Ne veszítsen vevőt a kibogozhatatlan adnimisztráció miatt!

Üzleti tervek

Vállaljuk üzeleti tervek elkészítését, hogy szakembereink segítségével tiszta és könnyen átlátható módon tudja felkészíteni vállalatát az eladásra. Az adminisztratív részleteket bízza ránk, és koncentráljon az üzletkötésre!

Jelentős tapasztalat

Több évtizedes tapasztalattal bírunk, pontosan tudjuk, hogyan lehet automatizáltan, hatékonyan, ugyanakkor az ügyfelek igényeit kiszolgálva szolgáltatni. Változatos ügyfélkörünknek 25 éve nyújtunk széleskörű könyvelői szolgáltatásokat.

Teljeskörű szolgáltatást és tapasztalt könyvelőt keres?

Mindig alkalmazkodunk a partner igényeihez, és munkánk során az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Adózási vezetőnket mindig volt adóhatósági munkatársak közül választjuk, kollegáinkat pedig folyamatosan képezzük, hogy jogi keretek közt mindent megtehessünk ügyfeleink érdekében.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

A magabiztos cégeladások támogatója

Segítünk tisztán látni! Nem csak több évtizedes könyvelési tapasztalatunk teszi lehetővé számunkra egy-egy cég precíz felmérését adó-, illetve üzleti kockázat szempontjából.

Jogi szakértőink is részt vesznek az átvilágításban, hogy minél átláthatóbb helyzetet teremtsünk Önnek akár potenciális felvásárlásról vagy eladásról van szó.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!