ÉPítőipari vállalkozások könyvelése

Építőipari vállalkozások könyvelésében az élen

Naprakész és pontos Áfa-kezelés, hogy építőipari kiadásait ne kelljen tovább finanszíroznia, mint szükséges

keller

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

image 10

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

100+

ÁFA visszaigénylés

0 Ft

visszatartott ÁFA

1 milliárd Ft

ÁFA visszaigénylés évente

Az építőipar könyvelője

Társasházak, családi házak építésével, és generálkivitelezéssel foglalkozó ügyfeleinknek folyamatosan és fennakadás nélkül igényeljük vissza az Áfa összegét, amióta csak 5%-os áfakulccsal lehetőség van újépítésű ingatlanokat értékesíteni, illetve fordított Áfán végezni a generélkivitelezést.

Havi bevallás

Tudjuk, hogy fontos minden egyes számlát lehetőleg az adott hónapban visszaigényelni. Ahol csak lehet, kerüljük a késett visszaigénylést, hogy a cash flow-ból minél rövidebb időre essen ki a finanszírozott Áfa.

Áfakulcsok alkalmazása

Jelenleg is több, mint 30 építőiparban tevékenykedő vállalkozást könyvelünk hónapról hónapra. Akár fordított, akár 5%-os Áfa, mi segítünk ellenőrizni, hogy helyes, törvényileg megfelelő ÁFA kulccsal történt-e a teljesítések kiszámlázása.

Segítünk a szállítók ellenőrzésében

Hibát nem csak a cég tevékenysége generálhat, így munkánk során a szállító partnerek számláinak és szerződéseinek az ellenőrzése is kiemelt helyen szerepel.

Tételes számlaellenőrzés

Tudjuk, hogy az építőiparban sokat számláznak. A beérkező számlákat minden hónapban tételesen összevetjük a NAV-nál lejelentettekkel, hogy minimalizáljuk a kimaradt számlák okozta hibalehetőségeket.

Megbízható adózási státusz

A folyamatos Áfavisszaigénylő cégek minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézzük, hogy a megbízható adózási státuszt a lehető leghamarabb elérjék és meg is tartsák, és ezáltal a kiutalási határidő is megrövidüljön.

Újrakönyvelés

Projekt alapon vállaljuk cégek újrakönyvelését. Erre szükség lehet a könyvelési állomány hiánya, az előző könyvelő munkaminősége miatt, abban az esetben, ha az előző könyvelő nem adta át a könyvelési állományt és nem elérhető, vagy ha a cég ÁFA visszaigénylésre készül.

Szektorspecifikus megoldások

Az építkezések során keletkező számlák jelentős része nem jut el a vállalkozások székhelyére, így az Ön könyvelőjéhez sem. Mi gondot fordítunk a hiányzó számlák és kintlévőségek figyelemmel követésére, hogy azokat könnyen számon kérhesse partnerein. A felmerülő költségeket pedig segítünk elszámolni a NAV online rendszerében.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Az építőiparra szakosodott iroda

Egy szektor, ahol jelentős a munkaerő fluktuáció és fontos a naprakész, precíz könyvelés.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!