Szakértő a hazai könyvelésben,

ahol egy nyelvet beszélünk ügyfeleinkkel!

Már több mint 25 éve gondolkodunk partnereink fejével, segítjük őket, hogy üzleti sikereik mellett a könyvelésük is hibátlan legyen.

700+

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

adóellenőrzés évente

Áfavisszaigénylés

Az utóbbi években több, mint 15 milliárd forintnyi Áfát igényeltünk vissza éttermi partnereinknek, export kereskedelmi és gyártó cégeknek, építőipari vállalkozásoknak és számos más ügyfelünknek.

Cégeladások, felvásárlások

A magabiztos alkupozíció kulcsa, hogy tisztában legyen az adásvétel értékével. Mi segítünk az értékmeghatározásban, átvilágításban, de üzleti tervek elkészítését is vállaljuk.

Cégcsoportok kialakítása, átalakítása

Üzleti-, és adótanácsadóink mellett jogi szakértők bevonvásával állapítjuk meg a legelőnyösebb modellt. Kézben tartjuk a teljes folyamatot az elejétől a végéig, így Ön nem kell leragadjon az adminisztratív részleteken, és foglalkozhat a cégével.

Felkészítés hitelminősítésre

Akár hitelfelvétel előtt áll a cége, akár a zárás előtt szeretné tudni, mennyire hitelképes a vállalkozása, segítünk felmérni a helyzetet és javaslatot teszünk, mit tehetne, hogy megfeleljen a banki elvárásoknak.

NAV képviselet, adóhatósági ellenőrzés

Az adókötelezettségek számonkérése során felszínre került számviteli és adózási hiányosságoknak pénzügyi vagy egyéb szankciós következményei is lehetnek. Mi segítünk a felkészülésben, hogy minimalizálhassa a kockázatot!

Bízza magát szakértőkre!

Volt adóhatósági munkatársak

Adózási vezetőnk minden alkalommal volt adóhatósági munkatársak közül kerül kiválasztásra. Jelenlegi adózási szakértőnk 12 éven keresztül dolgozott az adóhatóság munkatársaként. Tapasztalatát és tudását azóta a mi irodánkban, a mi partnereink számára kamatoztatja tovább.

Vállalkozás cash-flow

Minden vállalkozási esetében fontos, hogy a cash flow-t a lehető legrövidebb ideig befolyásolja a finanszírozanfó Áfa. Éppen ezért azon ügyfeleinknek, akik folyamatosan igénylik visszaaz Áfát minden év elején egyedi kérelem alapján elintézzük, hogy havi ÁFA bevallók legyenek.

Hitelfelvétel vagy zárás előtt

Segítünk felmérni a cég hitelképességét, illetve azt, hogyan felelhetne meg a vállalkozás likviditási rátája a banki elvárásoknak: egyes kölcsönök hátrasorolása, szerződéses feltételek módosítása tagi kölcsönök esetében, pótbefizetés lehetőségének felvetése, stb.

Meglévő és új cégcsoportok

Új és meglévő cégcsoportok kialakításakor üzleti és adótanácsadóinkon felül jogi szakértő bevonásával segítjük az adózásilag és jogilag megfelelő működési modellek és formák kiválasztását (pl. üzemeltetés és vagyonkezelés különválasztása, holding szerkezet, üzletágak kiválása).

Cégek átvilágítása, értékmeghatározás

Vállaljuk cégek átvilágítását adó, illetve üzleti kockázat szempontjából. Abban az esetben, ha ügyfelünk céget kívánna venni, segítjük a döntéshozatalt, és átvilágítjuk a felvásárolni tervezett válllalkozás. Így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

Átvesszük a menedzselést

Ellenőrzések, eljárások során mi tartunk kapcsolatot az adóhatósággal, hitelintézetekkel, és vállaljuk a teljes ügyintézést úgy személyes jelenléttel, mint az egyes szervezetek elektromikus felületein. A folyamat során teljes csapattal, könyvvizsgálóval és bevont szakértőinkkel állunk rendelkezésére, az ügyfelet pedig folyamatosan tájékoztatjuk.

Speciális ügyben keres szakosodott könyvelőt?

98%-os ügyfélelégedettség

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized erőfeszítéseit tükrözi, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Legújabb cikkeink

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!