ADÓTANÁCSADÁS

Naprakész és szakavatott adótanácsadás

Adócsoportunk vezetője több mint 12 évig volt a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársa vezető beosztásban!

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

hellologo
mazelogo
porteplogo
logo1
image 5
hellologo
energlogo

Dedikált

adózási vezető

74+

év

80+

adóellenőrzés évente

Cégre szabott adótanácsadás

Önnek dolgozunk, nem az adóhatóságnak. Évtizedes tapasztalatunkkal és naprakész tudásunkkal segítünk legálisan csökkenteni az adóterheit!

Több évtized tapasztalata

Több, mint 25 éve foglalkozunk adótanácsadással változatos ügyfélkörnek, és mostanra már több száz adóeljárásban való részvételt menedszeltünk 100%-os sikerrátával.

Csökkentjük adóterhelését

Adózási konstrukciókkal segítünk csökkenteni ügyfeleink adóterhelését és egyúttal feltárjuk a számviteli, adózási gyakorlatukban megjelenő kockázatokat a hazai adórendszer alapján.

Naprakész tudás

Nagy kihívás a cégek számára, hogy időben megtudják, milyen mértékeben érinti őket a hazai adórendszer folyamatos változása. Csapatunk folyamatos képzésének hála minden munkatársunk aktívan követi a rendszert.

Adó és számviteli audit

Előzetes adó és számvitelei audit során jelentős segítséget nyújtunk az adóellenőrzésekhez és kiutalás előtti ellenőrzésekhez kapcsolódó felkészülésben, felkérésre részt veszünk a NAV ellenőrzésekben is.

Legális adómegtakarítás

A hazai adórendszerek számos jogszerű adótervezési konstrukciót kínálnak. Mi feltárjuk Önnek azokat a legális lehetőségeket, melyekkel jelentős adómegtakarítása származhat, és elkerülheti a fölösleges adóterhelést.

NAV képviselet

Felkérés esetén menedzseljük az adóellenőrzést ügyfeleink pénzügyi-adózási érdekeit képviselve. Komplex adózási kérdésekben állásfoglalás kéréseket fogalmazunk meg és terjesztünk a NAV és Pénzügyminisztérium illetékes szervei felé.

100%-os sikerráta

Az adókockázat feltárása után az esetek 100% pontosan azon forgatókönyv szerint történnek az események, ahogy azt előzetesen jeleztük ügyfeleink számára. Tehát Ön már az adókockázat feltárása után reális képet kap lehetőségeiről.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Tudja biztos kezekben adóügyeit!

Adószakértő csapatunk rendszeres adóügyi képzése mellett irodánk széleskörű szakértelmét dedikált adóügyi főosztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja!

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!