KÖNYVELÉS

Minden könyvelés típussal megbirkózunk

Évente több tucat cég bízza ránk a könyvelését mikro-, kis- és középvállalati szektoron át az állami és civil szervezetekig a legváltozatosabb tevékenységi körökből!

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

hellologo
mazelogo

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

porteplogo
logo1
image 5
hellologo
energlogo

40

fős könyvelői iroda

5

szakmai vezető

98%-os

ügyfélelégedettség

Teljeskörű könyvelés

Velünk nagy jártasságú, folyamatosan továbbképzett könyvelőcsapatot és precíz, korszerű könyvelést kap!

Rendszeres továbbképzés

Könyvelő csapatunk sok éves gyakorlatát és széleskörű tapasztalatait folyamatos és rendszeres továbbképzésekkel tartjuk naprakészen: így tisztában vagyunk a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal.

Digitalizációban az élen

Igazodva a jelenkor igényeihez, folyamataink jelentős részét digitálisan, a személyes találkozásokat minimalizálva, mégis kiemelt precizitással végezzük. Így hatékonyabb munkavégzéssel, optimalizált folyamatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Ön érdekeit nézzük

Munkánk minden részletét vezető szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva végezzük, azokat figyelembe véve teszünk javaslatokat. Mindeközben a tudomásunkra jutott üzleti információkat bizalmasan, maximális diszkrécióval kezeljük.

Hatékony könyvelés

Az elérhető legmagasabb hatékonyság és alaposság érdekében partnereink befogadott számláit a NAV online rendszerével is egyeztetjük, valamint automatizált szoftverek segítségével könyveljük banki tranzakcióit.

Precizitás, pontosság

Nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására, és munkánkat modern eszközökkel, a lehető legalaposabban végezzük. Mindazonáltal felelősségbiztosításunk révén akár anyagi felelősséget is tudunk vállalni az esetlegesen elkövetett, munkánkból adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

Teljeskörű szolgáltatás

A megfelelő adózás választása mellett többek között vállaljuk adó- és egyéb bevallások, beszámolók, benyújtását, ellenőrzésekre való felkészítést, előzetes auditot a nem általunk könyvelt időszakra is, valamint minden egyéb adatbázisban történő szerepeltetést mint a köztartozásmentes adatbázis.

Az Ön nyelvén beszélünk

Nem kommunikálunk bonyolult könyvelői szakzsargonokban. Az Ön és vállalkozása számára legelőnyösebb könyvelési és adózási lehetőségeket érthetően magyarázzuk el, hogy Ön mindig magabiztos és megfontolt döntéseket hozhasson.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

biztos_kezek

Tudja biztos kezekben könyvelését

Könyvelő csapatunk rendszeres pénzügyi és adóügyi képzése mellett irodánk széleskörű szakértelmét dedikált könyvelés szakmai vezetőnek, és adó osztályunk vezetőjének köszönhetjük. Munkánk folyamatos minőségét pedig saját belső ellenőrünk garantálja!

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!