Nagy múltú könyvelő, korszerű rendszerrel

Digitalizált és automatikus webshop könyvelés akár személyes jelenlét nélkül, közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből

A sikeres webáruházak könyvelője

Tudjuk, hogy egy webshop beindítása és fenntartása költséges, hogy a tételszám és az árbevétel növekedése nem mindig hozza automatikusan magával az eredmény növekedését is. Bízza könyvelését tapasztalt irodánk képzett szakembereire!

Több, mint 100

webshop ügyfél

Automatizált

és digitalizált folyamatok

Közvetlen könyvelés

az Ön adatbázisából

Profi webshop könyvelés

A hatékony könyvelés

érdekében minden vevőt beolvasunk, minden szállítói számlát a NAV XML beolvasással egyeztetjük, hogy ügyfeleink feltöltötték-e a számlákat, illetve minden ügyfelnél a bank könyvelésre is automatizáló szoftvert használunk.

100%-ban automatizált

és digitalizált folyamatainknak köszönhetően akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen végezzük webshopok könyvelését, az adatokat akár közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből nyerjük ki.

Kedvezőbb áron

tudjuk vállalni webáruházak könyvelését, mint azon irodák, akik még nagyobb arányban emberi munkaerővel dolgozzák fel a bizonylatokat. A digitalizált könyvelői folyamat így nem csak kényelmesebb, de költséghatékonyabb is ügyfeleink számára.

Jelentős tapasztalattal

rendelkezünk webshopok és a hozzájuk kapcsolódó hirdetési platformok terén. Minket nem rémiszt meg egy Google, vagy Facebook számla, és nem számítunk fel extra költséget devizás tranzakciók után. Ha webshopja van, nálunk a helye!

Minimális hibalehetőség

Az emberi hibák kiküszöbölését az automatizált folyamatok segítik, emellett alapos és rendszeres ellenőrzéssel teszünk róla, hogy partnereink könyvelése hónapról hónapra rendben legyen.

Maximális hatékonyság

Az automatizált rendszerek nem csupán a hibák kiszűrését segítik elő, használatuknak köszönhetően folyamatosan képzett kollegáinknak több ideje jut a partnerek hatékony és precíz könyvelésére.

Hatékony könyvelés, egyszerű kommunikáció

Irodánk 25 éve nyújt könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásnként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Szektorspecifikus megoldások

Visszaküldés, 14 napos elállás, stornózás számunkra nem kihívás. Webshopja által generált számlák automatizált beolvasása, a tételek visszakönyvelése és pontos nyilvántartása elengedhetetlen az Ön számára.

Bankkártyás, utánvételes tranzakciók, külföldi például Barion kártyás fizetések pontos nyilvántartása, összeolvasása a megrendelésekkel, nekünk ujjgyakorlat. Profi csapatunk, az Ön számára dedikált könyvelője tökéletesen át fogja látni webshopja működését és igényeit.

Webáruházakra szakosodtunk

Egy üzletág, ahol a digitalizáció és az automatizált folyamatok elengedhetetlenek.

Szolgáltatások

Könyvelés
Segítünk az ÁFA visszaigénylésben
Javítjuk a hitelképességét
NAV előtti képviselet
Adóellenőrzés management
Bérszámfejtés
Cégalapítás
Alacsony cégkozkázati besorolás

Cégeknek

Online webshop üzemeltetőknek
Tervezőirodáknak
Építőipari cégeknek
IT cégeknek
Kereskedelem

Bemutatkozás

Küldetésünk
Találkozz velünk
Partnereink
Hogyan dolgozunk?
Dolgozz nálunk!