Webáruházak könyvelése

Nagy múltú könyvelőiroda, korszerű rendszerrel, webáruházakra specializállódva!

Digitalizált és automatikus webshop könyvelés akár személyes jelenlét nélkül, közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből

10

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

image 10

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

image 24
image 34

100+

webshop ügyfél

Automatizált és digitalizált

folyamatok

Közvetlen könyvelés

az Ön adatbázisából

Professzionális webshop könyvelés

Tudjuk, hogy egy webshop beindítása és fenntartása költséges, hogy a tételszám és az árbevétel növekedése nem mindig hozza automatikusan magával az eredmény növekedését is. Bízza könyvelését tapasztalt irodánk képzett szakembereire!

A hatékony könyvelés

Minden vevőt beolvasunk, minden szállítói számlát a NAV XML beolvasással egyeztetjük. Így ellenőrizzük, hogy ügyfeleink feltöltötték-e a számlákat, emellett minden ügyfelnél a bank könyvelésre is automatizáló szoftvert használunk.

Jelentős tapasztalattal

Széleskörű gyakorlattal rendelkezünk webshopok és a hozzájuk kapcsolódó hirdetési platformok terén. Minket nem rémiszt meg egy Google, vagy Facebook számla, és nem számítunk fel extra költséget devizás tranzakciók után. Ha webshopja van, nálunk a helye!

100%-ban automatizált

Digitalizált és automatizált folyamatainknak köszönhetően akár személyes jelenlét nélkül is pontosan és zökkenőmentesen végezzük webshopok könyvelését, az adatokat akár közvetlenül az ügyfél nyilvántartó rendszeréből nyerjük ki.

Minimális hibalehetőség

Az emberi hibák kiküszöbölését az automatizált folyamatok segítik, emellett alapos és rendszeres ellenőrzéssel teszünk róla, hogy partnereink könyvelése hónapról hónapra rendben legyen.

Kedvezőbb áron

Gazdaságosabban tudjuk vállalni webáruházak könyvelését, mint azon irodák, akik még nagyobb arányban emberi munkaerővel dolgozzák fel a bizonylatokat. A digitalizált könyvelői folyamat így nem csak kényelmesebb, de költséghatékonyabb is ügyfeleink számára.

Maximális hatékonyság

Az automatizált rendszerek nem csupán a hibák kiszűrését segítik elő, használatuknak köszönhetően folyamatosan képzett kollegáinknak több ideje jut a partnerek hatékony és precíz könyvelésére.

Tudjuk kezelni a webáruház könyvelés kihívásait!

Visszaküldés, 14 napos elállás, sztornózás? Tudjuk mit jelent, és miként áljunk neki a könyvelésüknek. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy webshop által generált számlák automatizált beolvasása, a tételek visszakönyvelése és azok pontos nyilvántartása elengedhetetlen, és ebben partnerei leszünk.

Az Ön számára kijelölt könyvelő és a mögötte álló profi csapatunk átlátja a bankkártyás, utánvételes tranzakciókat, pontosan nyilvántartja a külföldi – például Barion kártyás – fizetéseket is, és ezeket rutinszerűen veti össze a megrendelésekkel.

Mask group (6)

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Webáruházakra szakosodtunk

Egy üzletág, ahol a digitalizáció és az automatizált folyamatok elengedhetetlenek.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!