Áfavisszaigénylés

15 milliárd Ft visszaigényelt Áfa
csak az elmúlt 5 évben

Igényelje vissza 100%-át annak, ami jogosan jár az adott időszakban!

9

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, aki megbízott minket a könyvelésével!

energlogo
magyar_telekom
logo1
straumann
image 5
image 6
olgalogo

Csatlakozzon a több mint 700 céghez, akik a könyvelésüket ránk bízta!

700+

társas vállalkozás könyvelése

15 milliárd Ft

visszaigényelt ÁFA

80

sikeres adóellenőrzés évente

Folyamatos és egyszeri visszaigénylések

Az utóbbi években több, mint 15 milliárd forintnyi Áfát igényeltünk vissza éttermi partnereinknek, export kereskedelmi és gyártó cégeknek, építőipari vállalkozásoknak és számos más ügyfelünknek.

Folyamatos és egyszeri Áfa

Áfa visszaigénylések terén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk, akár a vállalkozás tevékenységéből adódóan havi rendszeres, akár 1-1 projekt vagy beruházás kapcsán történő visszaigénylésről van szó.

Preventív adótanácsadás

Preventív adótanácsadásunk során minden egyes visszaigénylési időszakot átnézünk még a visszaigénylés beadása előtt, hogy ügyfeleink biztosak lehessenek benne, hogy a visszaigényelt adót vissza is kapják, és egy esetleges ellenőrzésen sem éri őket semmilyen “meglepetés”.

Vállalkozás cash-flow

Minden vállalkozás számára kiemelten fontos, hogy cash flowját a lehető legrövidebb ideig terhelje a visszaigényelhető Áfa összege. Azon ügyfeleink, akik folyamatosan igényelnek vissza Áfát, már az év elején havi bevalló kategóriába kerülnek, hogy ezt a folyamatot a lehető legrövidebb időre csökkentsük.

Javítandó tételek

Javítandó tételek esetén jelzést adunk az ügyfélnek és a közös megoldás keresése után adjuk be csak az ÁFA visszaigénylést. Lakó ingatlanok esetén például bekérjük ügyfeleinktől a dokumentációt, hogy ellenőrizzük, az ingatlanok valóban beleesnek-e az 5% Áfa körbe?

A megbízható adózási státusz

A megbízható adózási státusz elérése illetve megtartása érdekében folyamatosan visszaigénylő ügyfeleinknél minden bevallási és befizetési kötelezettségét kiemelten nézünk. Így lesz a kiutalási idő a lehető legrövidebb.

Minden számlát bekérünk

A NAV rendszere alapján minden olyan az ügyfelünk számára kiállított számlát bekérünk a partnerektől, amit ők még nem adtak le digitálisan a könyvelő iroda részére. Így ügyfeleink a jogosan visszajáró ÁFA-nak a 100%-t vissza tudják igényelni az adott időszakban és nem később.

Áfa visszaigénylés

esetén ügyfeleink legnagyobb szállítóit tételesen ellenőrizzük, a legnagyobb kifizetésekhez kapcsolódó számlákat, szerződéseket, szállítási dokumentációkat átvizsgáljuk. Visszaigénylésre csak precízen összeállított anyagot, megtámadhatatlan számlákat nyújtunk be, ahol a gazdasági események teljeskörűen, hibátlanul kerültek dokumentálásra.

NAV nyilatkozattétel, vagy jogkövető eljárás

során, a feltett kérdésekből, és a revizorral folytatott telefonbeszélgetések alapján pontosan meg tudjuk határozni, hogy valójában milyen okból, és milyen céllal indította azt a hatóság, és mi a revizor valós célja. Így, ha várható esetleges biztosítéki intézkedés (foglalás, inkasszó, zárolás), arra is előre tudjuk Önt figyelmeztetni.

Irodánk 25 éve nyújt
könyvelési szolgáltatásokat

Könyvelőirodánkat 1996-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt több, mint két és fél évtized tapasztalata mellett munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy ügyfeleink adóügyeit maximális profizmussal végezhessük. Erőfeszítéseink sikerét mutatja, hogy 2021-es ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján ügyfeleink 98%-a tökéletesen elégedett a munkánkkal.

Lépjen velünk kapcsolatban,
kezdjük meg a közös munkát!

Álljuk a szavunkat! Az elmúlt 10 évben a NAV előtti képviseletben 100%-ban
hoztuk azt, amit ügyfeleinknek előzetesen ígértünk!