Referenciák

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egyre több társas vállalkozás, egyéni vállalkozó, KATA-s vállalkozó, részvénytársaság, alapítvány, nonprofit szervezet bízza ránk legérzékenyebb adatait, azaz a könyvelését!

Több mint 600 különböző profilú vállalkozást könyvelünk jelenleg is IT, Szolgáltatóipar, Termelő vállalkozások, Kereskedelmi cégek, Civil szervezetek, Online webshopok és még sok egyéb területről, így átfogó tudással, gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk!
 

 

Partnereink elégedettsége nem csak a hosszú távú megbízásokban és folyamatosan bővülő üzleti kapcsolatokban jelentkezik meg, hanem sokszor néhány kedves mondatban is:

„Sokáig kerestem azt a könyvelőt, aki nem csak lekönyveli a számláimat, hanem valódi segítséget is nyújt számomra! Itt végre megtaláltam! Köszönöm!”

„Szinte hihetetlen, hogy egy könyvelő irodát kellett váltanom ahhoz, hogy ki tudjam használni a legális adócsökkentési lehetőségeket! De itt végre figyelnek az igényeimre!”

„Egy webshop könyvelése nem hétköznapi feladat! Több könyvelőnél megfordultunk, mire eljutottunk Tiborékhoz és a Keller irodához! A legjobb döntést hoztuk!”

„Lassan 15 éve könyvelik a KFT-nket, és nagyon meg vagyunk elégedve! Nem is volt kérdés, hogy a második, harmadik és most már a tizenharmadik cégünk könyvelését is a Keller Irodára bíztuk! Magas szakmai színvonal, megbízhatóság, rugalmasság, precizitás és pontosság jellemzi őket! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

„Már amikor beléptem éreztem, hogy ez lesz az a hely, ahova hozni fogom az alapítványunk könyvelését! Kedves, mosolygós kollégák, udvarias kiszolgálás, maximális figyelem és szakértelem! És egy jóbarát ajánlása! Köszönöm, hogy itt lehetünk!”

„Gyakran van kérdésem a könyvelőmhöz, amit nem mindig fogadtak jól máshol! De itt végre mindig kapok válaszokat a kérdéseimre! Nagyon tetszik, hogy profin működik az iroda, vannak kisebb csoportok csoportvezetőkkel, így még az se akadály, ha valaki szabadságon van! Van aki vigye tovább az ügyeim, és megválaszolja a kérdéseim! Zseniális iroda! Köszönöm!”

„Egy több százmilliós adó visszaigénylés kapcsán kerültünk kapcsolatba az irodával. Voltak félelmeink, mivel előzőleg egy másik könyvelő elég kellemetlen helyzetbe hozott minket! A Keller iroda szépen helyre hozta a korábbi könyvelőnk baklövéseit, rendbe tették a bevallásainkat és képviseltek minket a NAV előtt! Minden rendben zajlott, sőt, talán még jobban is mint vártuk vagy számoltuk! Csak ajánlani tudom őket! Hajrá Keller!”

„NAV képviseletben ilyen profi ügymenetet én még sehol sem láttam! Minden úgy volt, ahogy előzetesen mondták! Szuper csapat! Köszönöm!”

„Már egy ideje kínlódtunk a cégünk finanszírozásával! A bankok néha kikészítik az idegrendszerünket, főleg a hitelek fordulójakor találnak ki újabb és újabb dolgokat! A Keller irodában megtaláltuk azt a partnert, aki segít értelmezni a bank kérdéseit, és felkészítenek minket még a kérelmek beadása előtt! Így minden kellemetlenségtől megszabadultunk és úgy fordulnak a hiteleink évről évre, mint korábban soha!”

„Lehet, hogy nem a legfontosabb szempont, de nekem igen is sokat számít, hogy az iroda környezetében mindig van parkolóhely! Könnyen és gyorsan meg lehet közelíteni az irodát és utána mindig talál helyet az ember! Nekem ez fontos! Köszönöm, hogy erre is figyeltek!”